Ξενοδοχείο 2018-12-28T11:55:30+00:00

Το Ξενοδοχείο μας

Μόλις 15χλμ. από την πόλη της Πρέβεζας και 20χλμ. από το αεροδρόμιο του Ακτίου, το katerina hotel, φωλιάζει σε ένα φυσικό περιβάλλον θαυμαστής ομορφιάς, προσαρμόζοντας τις εγκαταστάσεις του στο τοπίο, διαμορφώνοντας ένα όμορφο ξενοδοχείο μπροστά στη θάλασσα, που δροσίζεται από τη θαλασσινή αύρα και λούζεται από το ιόνιο φως, αναβαθμίζοντας την υποδομή του τόπου.

 

Το katerina hotel είναι συνώνυμο της προσφοράς προς τον επισκέπτη που επιθυμεί να γευθεί διακοπές σε ένα όμορφο και καθαρό ξενοδοχείο στην Πρέβεζα. Τα δωμάτια και τα σπίτια με τις αυλές και τις πισίνες, η ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, οι παραλία, το εστιατόριο δίπλα στην πισίνα, το μπαρ, οι γεύσεις, οι πρώτες ύλες, τα υλικά, η υψηλή αισθητική, η αίσθηση του μέτρου στην πιο πολυτελή του φόρμα, διεγείρουν τις επιθυμίες, εμπλουτίζουν τις δραστηριότητες και προσφέρουν την καλύτερη επιλογή για την διαμονή σας στην Πρέβεζα 

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε οδικός (370 χλμ από Αθήνα) μέσω γέφυρας Ρίου – Αντίρριου και αεροπορικώς μέσω Ακτίου (20 χλμ).